Vloertegels

Groot assortiment vloertegels in diverse formaten, leverbaar tegen zeer scherpe prijzen.

Keramisch parket

houtlook tegels Z19

Keramisch parket combineert de look van parket met de hardheid van keramiek.

Houtlook tegels

Voordelige, sterke tegels met de look van een houten vloer.

Keramische tuintegels

keramische terrastegels 61.5x61.5 cm E11

Keramische tegels voor in de tuin. Tegels van 80×80 cm en 60×60 cm.

Wandtegels

Wandtegels in diverse formaten: geschikt voor gebruik in uw badkamer en toilet.

Hoogglans vloertegels

Op zoek naar hoogglans vloertegels? Bekijk hier ons ruime assortiment gepolijste tegels.

RB Tegels: topkwaliteit vloertegels en wandtegels tegen lage prijzen

RB Tegels is een tegelgroothandel in keramische vloer- en wandtegels. Met ruim 20 bekende merken hebben wij een zeer divers en groot aanbod tegels dat wij aanbieden tegen de laagste prijs. Door groot in te kopen kunnen wij u altijd zeer scherpe prijzen bieden. Bij RB Tegels geldt bovendien: hoe meer vierkante meters u afneemt, hoe hoger de korting. Alle binnenkomende partijen controleren wij op diverse punten, zodat alleen de beste tegels in ons assortiment opgenomen worden. Bij bestellingen vanaf 50 m2 leveren wij de tegels gratis in de gehele Benelux.

Lees hieronder meer over onze populairste categorieën tegels.

Populaire vloertegels

De hoogste kwaliteit vloertegels in ruim 15 verschillende afmetingen. De meest verkochte vloertegels zijn vloertegels 30×60 en vloertegels 60×60. U heeft al vloertegels van 30×30 cm vanaf € 8,- per vierkante meter.

Bekijk hier ons volledige assortiment vloertegels.

Populair keramisch parket

Met keramisch parket geeft u ieder project een bijzondere uitstraling: de kwaliteit van sterk keramiek en de uitstraling van luxueus parket. Keramisch parket kunnen wij al leveren vanaf € 25,- per vierkante meter. Hoe meer u afneemt, hoe hoger uw korting.

Onze volledige collectie keramisch parket vindt u hier.

Populaire vloertegels 30×60

Eén van de meest verkochte vloertegels is de vloertegel met de afmeting 30 cm x 60 cm. Met tientallen verschillende soorten 30×60 tegels vindt u altijd de perfecte tegel voor uw project.

Bekijk hier alle vloertegels 30×60.

Populaire vloertegels 60×60

Verreweg de populairste vloertegel is de 60×60 cm tegel. In ons assortiment vindt u dan ook meer dan honderd verschillende soorten vloertegels 60×60. Afhankelijk van het merk tegel zijn ze leverbaar in diverse kleuren.

Bekijk hier ons assortiment vloertegels 60×60.

Populaire houtlook tegels

Geef uw winkel, kantoor of woonkamer een bijzondere uitstraling met houtlook tegels. De houtlook tegels zijn gemaakt van keramiek, maar geven uw vloer de karakteristieke uitstraling van een houten vloer.

Bekijk ons complete assortiment houtlook tegels.

Populaire keramische tuintegels

Niet alle vloertegels zijn geschikt voor buiten. Onze keramische tuintegels zijn dat wel, en geven ieder tuinproject een luxueuze uitstraling. Bij RB Tegels heeft u al keramische tuintegels 60×60 vanaf € 30,- per m2.

Bekijk hier alle keramische tuintegels.

Populaire hoogglans en gepolijste vloertegels

Creëer een moderne uitstraling met onze populaire hoogglans en gepolijste vloertegels. Tegels van de bekendste A-merken tegen de allerlaagste prijs. Kies uit populaire maten als 60×60 cm en 75×75 cm.

Populaire wandtegels en badkamer tegels

De goedkoopste wandtegels van bekende merken als Ergon, Flaviker en Gardenia. In ons ruime assortiment vindt u wandtegels van 15×15 cm tot en met 40×120 cm. Hoe meer m2 u afneemt, hoe hoger uw korting.

Bekijk hier ons assortiment wandtegels en badkamertegels

De nieuwste tegels in ons assortiment