COVID-19 Update Consument

Vanaf 15-12-2020 is showroombezoek voor particulieren NIET mogelijk i.v.m. de nieuwe richtlijnen rondom COVID-19.

Een fysiek bezoek voor een adviesgesprek of om tegels te bekijken en vergelijken is daarom jammer genoeg tijdelijk niet mogelijk.

Wilt u toch tegels bestellen?

Wij zetten ons er voor in om u op alternatieve wijze toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dit betekend dat het volgende wél mogelijk is:

  • Onze webshop is gewoon geopend. Voorraad-artikelen zijn gewoon te bestellen en voor producten op bestelling kunnen zoals gebruikelijk offertes worden aangevraagd.
  • Voor een nieuwe bestelling kunt u ook contact opnemen met ons verkoopteam via 085-0640722 of verkoop@rbtegels.nl.
  • Bestellingen die vooraf geplaatst en afgerekend zijn (per Ideal of pin) kunnen nog steeds bezorgd of afgehaald worden.
  • Wij kunnen op verzoek samples (max. 3) toezenden. De kosten hiervoor bedragen €7,25 en worden per Postnl verzonden. Let wel op: de levertijd hiervan is afhankelijk van de drukt bij Postnl. Vermeld bij uw offerte-aanvraag of u een sample wenst te ontvangen.

Ook voor lopende bestellingen geldt dus dat leveringen plaats zullen vinden zoals afgesproken. Wij zijn tijdens onze reguliere openingstijden bereikbaar via telefoon (085-0640722) en e-mail (verkoop@rbtegels.nl)

Wij hopen u vanaf 19 januari weer in onze showroom te verwelkomen.

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toegewenst! – Team RB Tegels