Goedkope vloertegels

Koop goedkope vloertegels van de allerhoogste kwaliteit; al vanaf € 8,- per vierkante meter. Door slim in te kopen bij onze partners, kunnen wij u al onze vloertegels goedkoop aanbieden. Op onze website en in onze showroom bieden wij onze tegels aan tegen de laagste prijzen, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Al onze goedkope vloertegels zijn van bekende A-merken en vallen in de hoogste categorie op het gebied van hardheid en slijtvastheid. U betaalt de laagste prijs voor de hoogste duurzaamheid.

De voordelen van onze goedkope vloertegels

  • Groot assortiment goedkope vloertegels: vanaf € 8,- per m2
  • Wij verkopen alleen A-kwaliteit vloertegels
  • Meer vloertegels afnemen = meer korting
  • Vanaf 50 m2 gratis bezorging in heel Nederland

Daarnaast heeft Tegel Outlet Tiel een grote showroom in Tiel waar alle goedkope vloertegels opgesteld staan. Wij zijn zes dagen per week geopend en helpen u graag bij de keuze voor de juiste goedkope vloertegel.

De hoogste kwaliteit tegels voor de laagste prijs

Wij hebben nauw contact met een aantal grote producenten van vloertegels. Door de vloertegels goedkoop in te kopen, kunnen wij u altijd zeer scherpe prijzen bieden. Onze goedkope vloertegels zijn van bekende A-merken en geven u gegarandeerd de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bij ons betaalt u de laagste prijs en geniet u van vloertegels met de hoogst mogelijke hardheid en slijtvastheid.

Alle tegels uitvoerig getest

Niet alle goedkope vloertegels komen zomaar in onze collectie. Iedere partij tegels die binnenkomt, onderwerpen wij aan diverse tests. Door de tegels uitvoerig te testen op maatvastheid en beschadigingen, garanderen wij dat u altijd de hoogste kwaliteit vloertegels aanschaft voor de laagste prijs. Heeft u een goedkope vloertegel bij ons gekocht en voldoet deze toch niet aan uw hoge verwachtingen? Neem dan direct contact met ons op: wij helpen u graag. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085-0640722 of door het contactformulier in te vullen.

Goedkope vloertegels: een goed alternatief voor laminaat

Heeft u laminaat liggen dat na verloop van tijd lelijk is geworden? Vloertegels zijn vaak niet het eerste alternatief als men op zoek is naar een nieuwe vloer, maar met onze goedkope vloertegels wordt dat idee wel zeer aantrekkelijk. Tegels van keramiek zijn zeer heet gebakken, waardoor ze ontzettend sterk zijn. De goedkope vloertegels in ons assortiment zijn bestand tegen krassen en buigen niet door.

Bent u benieuwd naar ons goedkope alternatief voor laminaat? Bekijk alle vloertegels op onze website of breng een bezoekje aan onze showroom in Tiel.

Advies over goedkope vloertegels in onze showroom in Tiel

Heeft u op onze website mooie, goedkope vloertegels gezien, maar wilt u ze in het echt bekijken voordat u ze bestelt? Tegel Outlet Tiel heeft een grote showroom aan de Kellenseweg in Tiel waar onze volledige collectie opgesteld staat. U vindt in onze showroom nog meer goedkope vloertegels dan wij op de website kunnen tonen. Onze medewerkers staan zes dagen per week voor u klaar en geven u graag advies over de juiste vloertegel voor uw project.

Wilt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom? Neem contact met ons op via het e-mailadres info@rbtegels.nl of bel naar 085-0640722.

Bekijk onze andere populaire tegels