Marmerlook-tegels

Denk je aan chique, dan denk je aan marmer. Kijk in woonbladen en je ziet niets anders! Marmer is weer helemaal in, maar is tamelijk duur. Kies daarom voor marmerlook-tegels.
Deze tegels hebben dezelfde exclusieve uitstraling als echt marmer, maar dan voor een lagere prijs.marmerlook
Een marmerlook-tegel staat heel chique en is tijdloos. De tegels zijn meestal erg groot en doen daardoor statig aan. Heb je echter een wat kleinere ruimte, maar wil je toch die sophisticated look? Bij RB Tegels zijn ook kleinere formaten te koop!
Deze mooie tegels staan goed in elke ruimte, van woonkamer tot badkamer, alles zal worden omgetoverd in een waar paleis. De meest bekende soort is carrara, ook deze is verkrijgbaar als marmerlook, kies bijvoorbeeld de hoogglans vloertegel 60×120 cm Carrara G15 van RB Tegels. Deze soort past bij elk interieur door zijn witte kleur met subtiele ader. Om zo dicht mogelijk bij echt marmer te blijven is elke tegel uniek qua structuur.

marmerlook blog 1Marmerlook-tegels kunnen zowel op de vloer als op de wand en zijn makkelijk in onderhoud. Tover je badkamer om in een royaal badhuis door de tegels zowel op de vloer als de wand te plaatsen. Een paar gouden details als goudkleurige kranen of spiegels maken deze look helemaal af.
Ook je keuken is de perfecte ruimte om helemaal los te gaan met deze prachtige tegels. Ga bijvoorbeeld voor de hoogglans vloertegels 60×120 cm van RB Tegels op de vloer. Met deze tegels is iedere keuken chique en tijdloos.

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.