Vloertegels 60×60

A-kwaliteit vloertegels 60×60 goedkoop online bestellen vanaf € 12,50 per m2. Bij een bestelling vanaf 50 m2 zijn de bezorgkosten in Nederland gratis. Als u meer tegels afneemt, ontvangt u meer korting. De vloertegels 60×60 uit ons assortiment hebben een lange levensduur door de hoge slijtvast- en hardheid. Door de ruime voorraad in onze showroom zijn onze vloertegels 60×60 in grote hoeveelheden verkrijgbaar.

Het brede assortiment van Tegel Out let Tiel bestaat uit ruim 120 vloertegels 60×60 van meer dan 20 topmerken. De tegels zijn gemakkelijk online te bestellen: u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat. Ons volledige assortiment is ook te bezichtigen in onze showroom in Tiel.

Het assortiment vloertegels 60×60

Vloertegels 60×60 kopen

Online vloertegels 60×60 bestellen gaat bij Tegel Outlet Tiel als volgt:

  1. Bekijk het assortiment en selecteer de gewenste tegel
  2. Kies vervolgens voor ‘Offerte aanvragen’
  3. Vul uw NAW-gegevens in en geef het benodigde aantal vierkante meters op
  4. Alles ingevuld? Druk dan op ‘Verzenden’
  5. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat

Heeft u vragen over het bestelproces of over de vloertegels 60×60? Neem dan contact op met een van onze experts via 0344 745 006 of vul het contactformulier in. Onze klantenservice staat zes dagen per week voor u klaar.

Prijzen vloertegels 60×60

De vloertegels 60×60 zijn leverbaar vanaf € 12,50 per m2. De vanafprijzen gelden bij een afname van minimaal 50 vierkante meter. Een kleine greep uit de populairst vloertegels 60×60:

Ons assortiment bestaat uit ruim 120 vloertegels in het formaat 60 cm x 60 cm. Naast de prijs zit er ook verschil in materiaal en afwerking.

Wij leveren alleen vloertegels met de hoogste slijtvast- en hardheid. Daarom controleren wij alle tegels op vast punten, zoals maatvastheid en schade. Wilt u weten wat het kost om vloertegels in uw woning of bedrijf te leggen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Bekijk hier ons complete assortiment vloertegels.

Waar moet ik op letten bij het kopen van vloertegels 60×60?

Door het grote aanbod is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Zo zijn de materiaalsoort, de afwerking, de kleur en de prijs belangrijke punten die meespelen in de afweging voor een bepaalde tegel. Omdat de kleuren van tegels op internet vaak anders zijn dan in het echt, kunt u alle vloertegels 60×60 bekijken in onze showroom in Tiel.

De voordelen van onze vloertegels 60×60:

  • Duurzaam: hoge slijtvast- en hardheid (5/5)
  • Geschikt voor grote projecten: hoge korting bij grote afname
  • Onderhoudsvriendelijk: gemakkelijk schoon te houden

Materiaal en kwaliteit

Het ruime assortiment van Tegel Outlet Tiel bestaat uit vloertegels 60×60 van keramiek en porcellanato.

Porcellanato
De porcellanato tegel is een keramische tegel die op zeer hoge temperatuur gebakken is; hierdoor krijgt de tegel zijn hardheid. De vochtopname bij porcellanato vloertegels 60×60 is dan ook gering. Door de hoge slijtvastheid zijn de porcellanato vloertegels uitermate geschikt voor gebruik in badkamers en toiletten.

Keramische vloertegels
Keramische tegels bestaan uit klei, zand en diverse natuurlijke substanties. De eigenschappen van keramische vloertegels 60×60 zijn zeer gunstig: ze zijn hard, sterk en hygiënisch. Bovendien behouden ze hun kleur en zijn ze kras- en vorstbestendig.

Wij vinden het belangrijk dat we u alleen de allerbeste tegels leveren. Daarom leveren wij alleen vloertegels 60×60 uit de hoogste categorie slijtvast- en hardheid: categorie 5.

De afwerking

In ons assortiment vindt u tegels met gerectificeerde en on-gerectificeerde zaagkanten. De vloertegels 60×60 met gerectificeerde zaagkanten worden recht afgezaagd en kunnen strak tegen elkaar gelegd worden. U heeft daardoor een minimale voeg tussen de vloertegels.

Kleuren

De vloertegels 60×60 zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo hebben wij diverse zwarte en antracieten tegels op voorraad, waarmee u elke ruimte een stoere en moderne look geeft. In ons assortiment vindt u daarnaast tegels in de kleuren ‘gebroken wit’, beige, grijs en bruin.

Tips voor het onderhouden van uw tegelvloer

Wij adviseren de vloertegels 60×60 te onderhouden met de volgende producten:

  • Schoonmaakmiddelen met een pH-waarde van 7
  • Schoonmaakmiddelen zonder zuren en oliën

Een tegelvloer kan met diverse middelen schoongemaakt worden. Let er hierbij wel op dat u een schoonmaakmiddel gebruikt met een pH-waarde van 7 (pH-neutraal). Schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 7, bevatten zuur die uw tegels aantasten. Oliën dienen ook vermeden te worden; deze zorgen voor een vettige laag op de vloertegels. Vuil kan zich dan aan het vet gaan hechten.

Periodiek onderhoud

Voor periodiek onderhoud van uw vloertegels 60×60 adviseren wij om de vloer te schrobben met een intensieve reiniger gemengd met lauw water. Kies daarbij een schoonmaakproduct zonder toegevoegde beschermings-, glans- of impregneringsmiddelen.

Natuurzuivere vloeibare zeep is ook geschikt om uw vieze vloer weer schoon te krijgen.

Neem contact op met Tegel Outlet Tiel

Voor vragen over onze vloertegels 60×60 en onze andere tegels, kunt u bellen met onze klantenservice. Neem contact op met onze experts via 0344 745 006 of vul het contactformulier in.

Bezoek onze showroom

Heeft u moeite met het kiezen van de juiste vloertegel? Kom eens langs in onze showroom in Tiel. Naast de websitecollectie vloertegels 60×60, hebben wij in de showroom nog veel meer tegels. Onze tegelexperts staan zes dagen per week klaar om u te helpen bij uw keuze.

Showroom Tegel Outlet Tiel
Kellenseweg 8
4004 JD Tiel

Bekijk onze andere populaire tegels